Dystan & Rosenberg er den eneste leverandør af tryksager du har brug for.

Uanset om det er storformat, digitaltryk eller offset, så har vi udstyret til både små eller store oplag. Vi har fleksible som ingen andre i den grafiske branche, fordi vi ganske enkelt ikke kan finde ud af at sige nej.

Vi er grafiske håndværkere med det bedste udstyr, så seriøs rådgivning og høj kvalitet er en selvfølge. Vi udnytter vores produktionsapparat optimalt, hvorfor vores priser er yderst konkurrencedygtige. Sluttelig har vi en høj moral og er miljøcertificerede med både svanemærket og FSC.

Vi bøjer os for dine ideer
Dystan & Rosenberg har beskæftiget sig med tryksager siden 1962. Dét i sig selv er ikke en garanti for et godt håndværk, men det er ånden bag: Vi stiller enormt høje krav til os selv, både i servicen over for dig og i håndværket omkring din tryksag. Vi gør en dyd ud af altid at være fleksible og løsningsorienterede – og du må gerne prøve os af.

Vi tænker kreativt med dig
Når du kontakter os, har du måske et klart ønske til, hvad du ønsker, vi skal hjælpe dig med. Eller også er det mere diffust, og du har blot en idé om form, indhold og måske effekt på din tryksag.

Hos Dystan& Rosenberg vil vi meget gerne være din kreative sparringspartner, der
hjælper dig med at få dine både helt almindelige og skøre ideer til at gå i opfyldelse. Så tøv ikke – ring eller skriv, så smutter vi gerne i det kreative hjørne med dig.

Vi tænker grønt for jer
For os er miljø ikke bare noget, man taler om. Det er en reel virkelighed – noget, vi dagligt forholder os til, når vi vejleder dig om dine tryksager, når vi vælger trykkemetoder, og når vi bortskaffer vores restpartier.

Hos Dystan& Rosenberg er vi selvfølgelig miljøcertificerede med Svanemærke og FSC. Ikke fordi vi skal være det, men fordi vi slet ikke vil lade være.

Vi er mere end et trykkeri, der laver tryksager

Dystan & Rosenberg har mange års erfaring i at producere tryksager. Men det er ikke det eneste, vi kan hjælpe dig med.


Har du brug for branded merchandise til events, konteret, kundegaver, personalegaver etc. så er vi også leveringsdygtige. Både når det skal være hyldevare, og når det skal være custom made.


Har du brug for profilbeklædning, sportstøj, arbejdstøj etc. kan vi tilbyde et bredt sortiment. Vi har forhandling af en lang rækker mærker. Alt sammen profibeklædning, sportstøj og arbejdstøj i høj kvalitet med stort miljøfokus. VI kan tilbyde tryk og brodering med hurtige leveringstider.