Er tryk, bare tryk?

Nej – men bare rolig. Vi skal nok tage os af alt det tekniske, bare du fortæller os, hvad du gerne vil have med dig hjem. Vi har interne grafikere, der kan hjælpe med layout og korrekt opsætning af filer til tryk og print – og nogle garvede trykkere, der har blik for kun at aflevere den bedste kvalitet. Hver gang.

Vi har mange års erfaring i at udvælge:

– Den rigtige trykform
– Vi har flere former for trykformer, inhouse, du kan vælge imellem.
– Har du en digitaltryk-opgave, kan vi tilbyde dig IGen 5 med Thick Stock og Clear Ink. som helt unikt kan trykke på kraftige kvaliteter og med partiel lak. Denne særlige maskine er der kun to af i landet!

    Den billigste og bedste produktion til dit behov

    Vi kan klare små oplag af fx flyers, omslagsmapper, brochurer og breve (op til 36×66 cm) og brev-/kuvert flet som et billigt digitaltryk, hvis du kun har brug for 4-farvetryk (CMYK).

    Har du et større oplag af fx brochurer, visitkort, kuverter, et atypisk format (op til 72 x 102) eller ønske om specialfarver/pantone farver/lak, så er vores offset tryk, den bedste løsning for dig.

    Alle specialopgaver, fx roll-up bannere, skilte, vinduesfolie eller klistermærker, vælger vi at lægge i vores storformat afdeling, der printer op til 156 cm. i bredden. Her løser vi særlige opgaver og kan også konturskære dit produkt, så det hurtigt og præcist fremtræder i den ønskede form.