T-shirts & polo

T-SHIRTS & POLO

Vi har det helt store udvalg når det kommer til t-shirts og poloerT-shirts eller Polo med logo profilerer jeres virksomhed. T-shirts med print kan være et både effektivt og sjovt marketingværktøj. Få jeres budskaber ud på eksempelvis messer, i butikken, bag disken eller lignende.

Vi har det helt store udvalg når det kommer til t-shirts og poloerT-shirts eller Polo med logo profilerer jeres virksomhed. T-shirts med print kan være et både effektivt og sjovt marketingværktøj.

T-shirts med eget tryk

Det gælder lige fra den ultra billige kampagne t-shirt til en lang række af utrolige lækre, men stadig meget prisstærke kvaliteter. Som kronen på værket forhandler vi det lækre mærkevare CRAFT. Spørg os på t-hirts og polos uanset om det er som profilbeklædninger eller sport.

VIL DU I KONTAKT MED OS, ELLER HAR DU EN PRODUKT / LØSNINGS FORESPØRGSEL? RING TIL OS, ELLER UDFYLD NEDENSTÅENDE FORMULAR

44 97 37 37

 
 
 
 
 

Palle Studsgaard Odgaard

Palle står for høj kundeservice. Det er viljen og evnen til at løbe stærkt for kunderne, der i høj grad driver ham.

Adm. Direktør & Partner

Telefon: 20 83 63 88


E-mail: pso@dyro.dk

Palle Rosenberg

Palle har fået grafisk produktion ind med modermælken og har prøvet stort set alt, hvad der findes af udfordringer indenfor den grafiske verden.

KAM & Partner

Telefon: 20 25 24 37


E-mail: pr@dyro.dk

Jørgen Mogensen

Jørgen har styr på alle områder af produktionen. Han er arbejdsom som ingen andre og respekteres dybt for sin grundighed og detaljekendskab.

Produktionschef & Partner

Telefon: 40 14 93 18


E-mail: jm@dyro.dk

Klaus Olsen

Klaus har massiv erfaring med grafisk produktion og er med beundringsværdig struktur i stand til at håndtere komplekse og store arbejdsmængder.

KAM & Partner

Telefon: 50 80 26 13


E-mail: klaus@dyro.dk

Anne Ravndal

Anne elsker, når hun kan få lov til at præge processen, så produktioner optimeres og de rigtige miljømæssige valg bliver taget.

Salg

Telefon: 30 54 90 34


E-mail: anne@dyro.dk

Stefan Thesander

Stefan er multikunster, når det kommer til grafisk produktion, og hanforfølger altid de gode løsninger, både hvad angår pris og kvalitet.

Salg

Telefon: 21 81 80 89


E-mail: st@dyro.dk