Kuverter

KUVERTER

En kuvert eller konvolut er et omslag, ofte af papir, som benyttes til at sende breve i. Papiret er foldet og limet i siderne eller på mindre kuverter diagonalt på bagsiden. Kuverter kan fås i mange forskellige størrelser, farver og kvaliteter.


Der bruges stadig masser af kuverter. Eksempelvis laver vi rigtig mange direct mails i kuverter

Når der ikke anvendes ret mange kuverter, kan vi heldigvis trykke dem i digitaltryk. Så holdes omkostningerne nede på et minimum med et godt resultat.

Business kuverter digitaltryk

Når der ikke anvendes ret mange kuverter, kan vi heldigvis trykke dem i digitaltryk. Så holdes omkostningerne nede på et minimum med et godt resultat.

Business kuverter – offset Når der er lidt oplag eller der skal trykkes i pantonefarver er offset løsningen.
Direct mail Vi kan trykke kuverter digitalt med adressemodtager i en arbejdsgang. Det giver den flotte og gode løsning, når du udsender direct mails.
Kreative løsninger Tryk en farvet kuvert med guld, sølv og/eller hvid og opnå iøjnefaldende resultater. Award-konvolutter med afrivningssnor, kuverter med stans, kuverter med specielle udformninger.

Business kuverter – offset

Når der er lidt oplag eller der skal trykkes i pantonefarver er offset løsningen.

Direct mail

Vi kan trykke kuverter digitalt med adressemodtager i en arbejdsgang. Det giver den flotte og gode løsning, når du udsender direct mails.

Kreative løsninger

Tryk en farvet kuvert med guld, sølv og/eller hvid og opnå iøjnefaldende resultater. Award-konvolutter med afrivningssnor, kuverter med stans, kuverter med specielle udformninger. Drømmer du om en kreativ løsning, så hjælper vi gerne.

VIL DU I KONTAKT MED OS, ELLER HAR DU EN PRODUKT / LØSNINGS FORESPØRGSEL? RING TIL OS, ELLER UDFYLD NEDENSTÅENDE FORMULAR

44 97 37 37

 
 
 
 
 

Palle Studsgaard Odgaard

Palle står for høj kundeservice. Det er viljen og evnen til at løbe stærkt for kunderne, der i høj grad driver ham.

Adm. Direktør & Partner

Telefon: 20 83 63 88


E-mail: pso@dyro.dk

Palle Rosenberg

Palle har fået grafisk produktion ind med modermælken og har prøvet stort set alt, hvad der findes af udfordringer indenfor den grafiske verden.

KAM & Partner

Telefon: 20 25 24 37


E-mail: pr@dyro.dk

Jørgen Mogensen

Jørgen har styr på alle områder af produktionen. Han er arbejdsom som ingen andre og respekteres dybt for sin grundighed og detaljekendskab.

Produktionschef & Partner

Telefon: 40 14 93 18


E-mail: jm@dyro.dk

Klaus Olsen

Klaus har massiv erfaring med grafisk produktion og er med beundringsværdig struktur i stand til at håndtere komplekse og store arbejdsmængder.

KAM & Partner

Telefon: 50 80 26 13


E-mail: klaus@dyro.dk

Anne Ravndal

Anne elsker, når hun kan få lov til at præge processen, så produktioner optimeres og de rigtige miljømæssige valg bliver taget.

Salg

Telefon: 30 54 90 34


E-mail: anne@dyro.dk

Stefan Thesander

Stefan er multikunster, når det kommer til grafisk produktion, og hanforfølger altid de gode løsninger, både hvad angår pris og kvalitet.

Salg

Telefon: 21 81 80 89


E-mail: st@dyro.dk