Hæfter/Brochurer

HÆFTER / BROCHURER

Hæfter har mange fordele. Det giver et godt opluk, et godt opslag og det giver masser af muligheder for at lave noget lækkert. Husk, at sidetallet skal gå op i fire, med mindre, der er en fløj et eller andet sted i brochuren


En brochure indeholder som oftest beskrivelser af varer eller tjenesteydelser fra et firma


En produktbrochure beskriver normalt et helt bestemt produkt, en sammenhængende produktserie eller flere forskellige produkter fra et firma, hvor der ved "produkt" normalt forstås såvel bestemte varer eller -grupper, eller specielle tjenesteydelser (som f.eks. bank- eller forsikringsprodukter).


I en imagebrochure lægges der ofte stor værdi på præsentation af et firma og dets filosofi; i modsætning til en produktbrochure har en imagebrochure selve virksomheden i centrum. Her spiller væsentlige aspekter i firmaets Corporate Identity en overordnet rolle.

Standard hæfter

Standard hæfter Hæfter i A-formater og i kvadratiske formater. Med eller uden kraftigere omslag.

Hæfter i A-formater og i kvadratiske formater. Med eller uden kraftigere omslag.

Store hæfter

Store hæfter Hvad med at lave dine hæfter i 30x30 eller i format A3. Det giver rigtig meget dejlig plads at boltre sig på.

Hvad med at lave dine hæfter i 30x30 eller i format A3. Det giver rigtig meget dejlig plads at boltre sig på.

Kreative hæfter

Kreative hæfter Måske skal omslaget være mindre end indholdet. Måske skal klammen være farvet. Måske skal to indhold hæftes ind i et 3-fløjet omslag

Måske skal omslaget være mindre end indholdet. Måske skal klammen være farvet. Måske skal to indhold hæftes ind i et 3-fløjet omslag. Mulighederne for at lave kreative udformninger er tæt på uendelige.

VIL DU I KONTAKT MED OS, ELLER HAR DU EN PRODUKT / LØSNINGS FORESPØRGSEL? RING TIL OS, ELLER UDFYLD NEDENSTÅENDE FORMULAR

44 97 37 37

 
 
 
 
 

Palle Studsgaard Odgaard

Palle står for høj kundeservice. Det er viljen og evnen til at løbe stærkt for kunderne, der i høj grad driver ham.

Adm. Direktør & Partner

Telefon: 20 83 63 88


E-mail: pso@dyro.dk

Palle Rosenberg

Palle har fået grafisk produktion ind med modermælken og har prøvet stort set alt, hvad der findes af udfordringer indenfor den grafiske verden.

KAM & Partner

Telefon: 20 25 24 37


E-mail: pr@dyro.dk

Jørgen Mogensen

Jørgen har styr på alle områder af produktionen. Han er arbejdsom som ingen andre og respekteres dybt for sin grundighed og detaljekendskab.

Produktionschef & Partner

Telefon: 40 14 93 18


E-mail: jm@dyro.dk

Klaus Olsen

Klaus har massiv erfaring med grafisk produktion og er med beundringsværdig struktur i stand til at håndtere komplekse og store arbejdsmængder.

KAM & Partner

Telefon: 50 80 26 13


E-mail: klaus@dyro.dk

Anne Ravndal

Anne elsker, når hun kan få lov til at præge processen, så produktioner optimeres og de rigtige miljømæssige valg bliver taget.

Salg

Telefon: 30 54 90 34


E-mail: anne@dyro.dk

Stefan Thesander

Stefan er multikunster, når det kommer til grafisk produktion, og hanforfølger altid de gode løsninger, både hvad angår pris og kvalitet.

Salg

Telefon: 21 81 80 89


E-mail: st@dyro.dk