Foldere

FOLDERE

Folderens formål, er at informere eller formidle information om aktiviteter eller produkter. Ofte vælger man at bruge en folder, såfremt det drejer sig om et vigtigt budskab. Eksempelvis en begivenhed, en beskrivelse af et arrangement, eller produkt informationer.


Man kan vælge at uddele sine brochurer eller foldere som handouts, på messer og lignende eller man kan placere sine brochurer på diske, receptioner eller i opstillede standere hvor målgruppen færdes.


 Vi mestrer alle typer foldere. Uanset og det er en simpel 4-sidet eller småfals, mangefløjet zig-zag etc.

Standard foldere

Standard foldere Vi taler 4-sidet foldere, 3-fløjet foldere etc. Højformat eller tværformat, med eller uden bukkestreger. Det er især disse typer, der flyver igennem vores produktion hver dag.

Vi taler 4-sidet foldere, 3-fløjet foldere etc. Højformat eller tværformat, med eller uden bukkestreger. Det er især disse typer, der flyver igennem vores produktion hver dag.

Mangefløjede foldere

Mangefløjede foldere Vi laver ofte foldere med mange fløje. Begrænsninger er få, mulighederne er mange

Vi laver ofte foldere med mange fløje. Begrænsninger er få, mulighederne er mange

Småfals og indlægssedler

Småfals og indlægssedler Vi er specialister i småfals og indlægssedler. Ikke mange trykkerier kan lave denne type opgaver selv fra start til slut, men det kan vi hos Dystan & Rosenberg.

Vi er specialister i småfals og indlægssedler. Ikke mange trykkerier kan lave denne type opgaver selv fra start til slut, men det kan vi hos Dystan & Rosenberg.

VIL DU I KONTAKT MED OS, ELLER HAR DU EN PRODUKT / LØSNINGS FORESPØRGSEL? RING TIL OS, ELLER UDFYLD NEDENSTÅENDE FORMULAR

44 97 37 37

 
 
 
 
 

Palle Studsgaard Odgaard

Palle står for høj kundeservice. Det er viljen og evnen til at løbe stærkt for kunderne, der i høj grad driver ham.

Adm. Direktør & Partner

Telefon: 20 83 63 88


E-mail: pso@dyro.dk

Palle Rosenberg

Palle har fået grafisk produktion ind med modermælken og har prøvet stort set alt, hvad der findes af udfordringer indenfor den grafiske verden.

KAM & Partner

Telefon: 20 25 24 37


E-mail: pr@dyro.dk

Jørgen Mogensen

Jørgen har styr på alle områder af produktionen. Han er arbejdsom som ingen andre og respekteres dybt for sin grundighed og detaljekendskab.

Produktionschef & Partner

Telefon: 40 14 93 18


E-mail: jm@dyro.dk

Klaus Olsen

Klaus har massiv erfaring med grafisk produktion og er med beundringsværdig struktur i stand til at håndtere komplekse og store arbejdsmængder.

KAM & Partner

Telefon: 50 80 26 13


E-mail: klaus@dyro.dk

Anne Ravndal

Anne elsker, når hun kan få lov til at præge processen, så produktioner optimeres og de rigtige miljømæssige valg bliver taget.

Salg

Telefon: 30 54 90 34


E-mail: anne@dyro.dk

Stefan Thesander

Stefan er multikunster, når det kommer til grafisk produktion, og hanforfølger altid de gode løsninger, både hvad angår pris og kvalitet.

Salg

Telefon: 21 81 80 89


E-mail: st@dyro.dk