Bøger

BØGER

Vi elsker at lave bøger hos Dystan & Rosenberg. Både små bøger og store bøger, softcover og hardcover, limet, flexbundet og garnhæftet, med specialeffekter på omslag, fede papirkvaliteter etc. Muligederne er enorme og der er mange faldgruber, Vi er gode til at rådgive dig, så alt bliver helt perfekt.

Softcover

Softcover Bøger med blødt omslag. Masser er muligheder for fede løsninger med spændende papirvalg, flapper, skæve formater, forædling etc.

Bøger med blødt omslag. Masser er muligheder for fede løsninger med spændende papirvalg, flapper, skæve formater, forædling etc.

Hardcover

Hardcover Garnhæftede bøger med hårdt omslag. Den holdbare og gode løsning. Det kræver lidt ekstra tid, men giver et godt og holdbart resultat.

Garnhæftede bøger med hårdt omslag. Den holdbare og gode løsning. Det kræver lidt ekstra tid, men giver et godt og holdbart resultat.

VIL DU I KONTAKT MED OS, ELLER HAR DU EN PRODUKT / LØSNINGS FORESPØRGSEL? RING TIL OS, ELLER UDFYLD NEDENSTÅENDE FORMULAR

44 97 37 37

 
 
 
 
 

Palle Studsgaard Odgaard

Palle står for høj kundeservice. Det er viljen og evnen til at løbe stærkt for kunderne, der i høj grad driver ham.

Adm. Direktør & Partner

Telefon: 20 83 63 88


E-mail: pso@dyro.dk

Palle Rosenberg

Palle har fået grafisk produktion ind med modermælken og har prøvet stort set alt, hvad der findes af udfordringer indenfor den grafiske verden.

KAM & Partner

Telefon: 20 25 24 37


E-mail: pr@dyro.dk

Jørgen Mogensen

Jørgen har styr på alle områder af produktionen. Han er arbejdsom som ingen andre og respekteres dybt for sin grundighed og detaljekendskab.

Produktionschef & Partner

Telefon: 40 14 93 18


E-mail: jm@dyro.dk

Klaus Olsen

Klaus har massiv erfaring med grafisk produktion og er med beundringsværdig struktur i stand til at håndtere komplekse og store arbejdsmængder.

KAM & Partner

Telefon: 50 80 26 13


E-mail: klaus@dyro.dk

Anne Ravndal

Anne elsker, når hun kan få lov til at præge processen, så produktioner optimeres og de rigtige miljømæssige valg bliver taget.

Salg

Telefon: 30 54 90 34


E-mail: anne@dyro.dk

Stefan Thesander

Stefan er multikunster, når det kommer til grafisk produktion, og hanforfølger altid de gode løsninger, både hvad angår pris og kvalitet.

Salg

Telefon: 21 81 80 89


E-mail: st@dyro.dk